Zoeken

Waarom ECLISSE?

De perfecte schuifdeursysteem voor uw behoeften

ECLISSE produceert schuifdeurcassettes voor schuifdeuren sinds 1989 en is de grootste producent van dit soort systemen in de wereld. Dit hebben we kunnen bereiken door constante technische innovatie met hoogwaardige materialen en een compleet product wat simpel te monteren is en een langdurig, probleemloos gemak geeft aan de uiteindelijke gebruiker.
We snappen de behoefte van de klant om we elke dag nauw contact hebben met onze dealers en installateurs. Sinds het beging luisteren al naar hun wensen om zo de beste oplossingen te ontwikkelen.

Voordelen van schuifdeuren

Vergeleken met conventionele draaideuren, bieden in de wand schuivende deuren voordelen in elke leefruimte. Bij benadering zal in een gemiddelde woning meer dan 8% nuttige extra ruimte worden verkregen door het toepassen van schuifdeursystemen.
ECLISSE heeft een elegant en praktisch alternatief - een schuifdeurframe dat een deel van de wand wordt en het mogelijk maakt, dat de deuren moeiteloos in de wand schuiven, wat extra ruimte oplevert. In de wand schuivende deuren eisen geen leefruimte op, de wanden heeft je ondergedompeld in al. Dus of u nu een nieuwbouw- of een renovatiewoning ontwerpt: Dit is een kwestie van slim gebruik maken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van binnendeuren.

Het standaardprogramma biedt schuifdeurcassettes voor de meest voorstelbare toepassingen, als enkeldeurs, dubbeldeurs, telescopische deuren, half schuif/half draaideuren, unilaterale deuren en zelfs ronde deuren!

ALS JE EEN DRAAIDEUR GEBRUIKT VERLIES JE EEN AANZIENLIJK STUK BRUIKBARE RUIMTE

draaideur

ALS JE EEN ECLISSE SCHUIFDEUR GEBRUIKT WIN JE AANZIENLIJK RUIMTE

schuifdeur

DE VOORDELEN VAN ECLISSE SCHUIFDEURKOZIJNEN

Wanneer je ECLISSE vergelijkt met andere schuifdeursystemen, neem dan een moment om te zien welke voordelen ECLISSE allemaal biedt.

Check List:

 • DE FLEXIBILITEIT OM JE EIGEN DEUR TE GEBRUIKEN
  Je kunt elke stijl deur kiezen omdat onze systemen toepasbaar zijn op alle wereldwijde standaard deurmaten. ECLISSE versn alleen de cassette blijft gebogen u geheel vrij in de keuze van uw deur: modern, klassiek, hout of hardglas.

 • EEN PRODUCT SPECIAAL ONTWORPEN VOOR ALLE MARKTEN
  Ontworpen om te voldeon aan alle wereldwijde standaard deurafmetingen (metrisch en Brits-Amerikaans maatsysteem), standaard deurdiktes en standaard gipskartonplaten.

 

 • TIJDBESPAREND
  Elke kit is gemaakt voor één deurmaat, zodat hij aldijd de in één keer past, geen inkorten van staal of hoogteverstellingen, altijd perfect.

 • EEN COMPLEET KOZIJN MET SCHUIFDEURCASSETTE
  Jaren geleden bestond het enige schuifdeursysteem uit een rails en 2 houten latten om een in de wand schuivende schuifdeur te maken, en deze systemen bestaan nog steeds. In tegenstelling tot deze kits in oude stijl, is het robuuste ECLISSE systeem een complete set bestaande uit een cassette waar de deur in verdwijnt, een rail en een aanslagprofiel. Supersterk, tijdbesparend, geen gedoe.

 • KRACHT IS ALLES
  Het ECLISSE schuifdeursysteem is gemaakt van supersterk, 1,2 mm gegalvaniseerd staal, speciaal gevormde profielen. Waarom is het belangrijk dat de schuifdeurcassette zo sterk is? Omdat het de metalstud in je muur vervangt.


 

 • SUPERSNELLE MONTAGE
  Omdat u een complete unit tussen het metalstud zet, is het systeem meestal binnen een uur gemonteerd… minder dan 60 minuten! Model Unico kan zelfs opgebouwd worden binnnen 15 minuten!

 • TOT IN DE PUNTJES…
  Dit is waar ECLISSE het verschil maakt; zelfs het kleinste detail zoals de vloergeleider is met zorg ontworpen zodat het binnen enkele seconden perfect in het midden past.

 • ALLES WAT U NODIG HEEFT IS INBEGREPEN
  Geen extra reizen naar de bouwmaterialenhandel is nodig met het ECLISSE schuifdeursysteem, zelfs de gipsschroeven worden meegeleverd. De klassieke collectie wordt geleverd met een houten afwerkwerpakket, combleet met borstels en rubberen afdichtingen.
   

 • GEEN ROEST!
  U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u een ECLISSE schuifdeurkozijn van gegalvaniseerd staal in uw wand plaatst. Het ECLISSE schuifdeursysteem van gegalvaniseerd staal is onderworpen aan strenge Europese testnormen en is op het hoogste niveau geslaagd. De ECLISSE schuifdeursystemen zijn dus geschikt voor ruimtes in huis die gevoelig zijn voor vocht, zoals badkamers, nutsvoorzieningen en kelders.

 • ONDERHOUD VAN LOOPWAGENS
  Al onze schuifdeursystemen worden geleverd met loopwagens die zijn getest tot 100.000 cycli. Dat is meer dan 25 jaar normaal gebruik. Een ander belangrijk kenmerk is dat de loopwagens zijn ingesloten in de rail en er daardoor niet uit kunnen vallen. Ze zijn soepel en sterk en kunnen een gewicht van een deurpaneel tot 100 kg dragen, maar de meeste deuren zijn niet zo zwaar. We kunnen u zelfs een rail met loopwagens leveren voor deuren die tot 150 kg kunnen wegen!

 • UITNEEMBARE RAIL
  Onze schuifdeurrail is onderhoudsvrij, maar in het onwaarschijnlijke geval dat je het toch moeten verwijderen, kun je de volledige rail uitnemen zonder daarbij de wand af te moeten breken! Als je bijvoorbeeld de softcloser wilt vervangen kan dat gemakkelijk door de uitneembare rail!

 • KLANTENSERVICE DOOR EXPERTS
  Onze experts van de klantenservice zijn ECLISSE productspecialisten. Ze weten alles en hebben waarschijnlijk elke vraag die je je kunt voorstellen al een keer beantwoord. 

 • EEN GOEDE GARANTIE
  Het ECLISSE schuifdeursysteem heeft 12 jaar garantie.