Zoeken

Dubbele schuifdeur - Discreet en modern

Wat is er bijzonder aan een dubbele schuifdeur?

Een dubbele schuifdeur in de wand werkt als een schuifdeursysteem voor enkele deuren, maar dan met 2 deuren die van elkaar wegschuiven.
Dit type deur kan ideaal worden gebruikt als scheidingswand. Vooral in grotere ruimtes kunnen de twee deuren gebruikt worden om een ​​royale overgang naar de volgende ruimte te creëren.

Een dubbele schuifdeur maakt een goede indruk in elke ruimte

Met dubbele schuifdeuren als binnendeuren kunnen twee verschillende ruimtes prachtig tot uiting komen.Door het openen van de twee deuren wordt plotseling een nieuwe ruimte gepresenteerd wat een grote indruk maakt. Waar er voorheen de twee deuren waren, is er nu een elegante overgang naar de volgende kamer. Doordat de 2 deuren niet langer in het zicht zijn lijken de twee ruimtes nu één geheel.

Installeer probleemloos een dubbele schuifdeur in de wand

Met de SYNTESIS® LUCE DD voor dubbele deuren, biedt ECLISSE u een optimale oplossing als u een dubbele schuifdeur in uw woning wilt installeren. Zoals alle modellen van de SYNTESIS® LINE, combineert de deur esthetiek met de hoogste functionaliteit en dankzij de doordachte constructie is er geen lijstwerk nodig. Bovendien maakt het niet uit of de deur in massieve wanden of gipswanden moet worden geïnstalleerd, omdat ECLISSE voor alle wanden de optimale oplossing heeft.

Technische perfectie van de dubbele schuifdeur

Ook voor het dubbele schuifdeursysteem biedt ECLISSE diverse accessoires, zoals het synchroonpakket voor houten of glazen schuifdeuren.
Dit zorgt ervoor dat beide deuren tegelijkertijd bewegen als er maar één wordt bediend.

Een ander voordeel van dit systeem is dat stopcontacten, lichtschakelaars en andere aansluitingen in de cassettes van het schuifdeursysteem kunnen worden ingebouwd. Het soort wand speelt bij de schuifdeuren van ECLISSE geen rol, aangezien de ECLISSE SYNTESIS® LUCE serie wordt geproduceerd voor zowel massieve wanden als gipswanden.

De dubbele deuren zorgen ervoor dat de kamers overspoeld wordne met zonlicht

Syntesis Line DD


Dubbele schuifdeuren laten door de grote doorgang veel licht binnen van buiten en maken de kamers zo lichter en ruimer.

Bij ECLISSE bieden we u ook dubbele schuifdeuren van glas aan, die in gesloten toestand de kamers lichter en huiselijker maken. Uiteraard biedt ECLISSE ook houten deuren aan voor schuifdeursystemen voor dubbele deuren.

Nieuwe mogelijkheden door schuifdeursystemen voor dubbele deuren

Het interieurontwerp met schuifdeursystemen met twee deuren opent nieuwe mogelijkheden voor bewoners en architecten.
In moderne appartementen zijn de eet- en woonruimtes vaak verbonden met een opening in de muur zodat het appartement groter en uniformer lijkt. Met dubbele schuifdeuren van ECLISSE heeft u ook dit voordeel, maar u kunt de kamers indien nodig ook fysiek weer scheiden.
Als een privékamer, keuken of studeerkamer gescheiden moet worden, zorgen de schuifdeuren ervoor dat dit in een mum van tijd is geregeld.

Dubbele schuifdeuren als functioneel element

Een van de voordelen van dubbele schuifdeuren is het ruimtebesparende ontwerp, omdat de schuifdeursystemen na montage niet meer zichtbaar zijn en de deurbladen ook in de muur verdwijnen. Hierdoor komt de ruimte vrij die normaal gesproken onnodig wordt gebruikt door een draaideur. Deze ruimte wordt nu optimaal benut.

De dubbele schuifdeur is de alleskunner onder de schuifdeursystemen

De dubbele schuifdeuren hebben vele voordelen die ze tot allrounders onder de deuren maken.
Samengevat bieden dubbele schuifdeuren de volgende voordelen:

• Ze fungeren als scheidingswanden

• In gesloten toestand gaan ze onopvallend op in de ruimte

• Het oppervlak van de deuren kan worden aangepast aan de stijl van de kamers

• Ze verbinden twee kamers tot één grote kamer

• De twee deuren in het schuifdeursysteem kunnen geruisloos worden geopend en gesloten

• Synchroon openen is ook mogelijk, waarbij slechts één deur hoeft te worden bewogen

• Ze maken een degelijk en modern interieurontwerp mogelijk 

Classic collectie - glazen deuren

In de beste handen - schuifdeuren met twee deuren van ECLISSE

De naam ECLISSE staat al meer dan 30 jaar voor traditie en de hoogste kwaliteit. De dubbele schuifdeuren van ECLISSE zijn onovertroffen in constructie en innovatief design en zullen u ook overtuigen. Met meer dan 40 exclusieve patenten van ECLISSE zijn de deuren in de loop der jaren geperfectioneerd en daarom niet alleen populair bij bouwers en architecten.

De schuifdeuroplossingen van ECLISSE maken deel uit van een soepel productie- en verkoopproces dat ook maatwerk mogelijk maakt.

Lees meer details over dubbele schuifdeuren op de ECLISSE-homepage, we verheugen ons op uw aanvraag.