Zoeken
Kiszolgáló terek ajtajai
Syntesis® Tech

Onzichtbare opbergers

Presentatie
Onzichtbare opbergers en onzichtbare luikjes

Onzichtbaar opbergen van technische ruimtes

ECLISSE Syntesis® Tech maakt het minimalistische design compleet

Dankzij ECLISSE Syntesis® Tech is de wand volledig vlak terwijl de technische compartimenten toegankelijk blijven, om er gebruik van te maken wanneer dat nodig is. ECLISSE Syntesis® Tech is een veelzijdig en onderscheidend product met een breed scala aan toepassingen en afmetingen.

Duurzaam en overschilderbaar

Het frame en de montagebeugels voor scharnieren en vergrendeling zijn gemaakt van corrosiebestendig geanodiseerd aluminium en bedekt met primer, hierdoor zijn ze in dezelfde kleur te schilderen als de wand. Dit zorgt voor een totale integratie van het metalen frame in de wand, zowel aan de binnen- als de buitenzijde.

Technische compartimenten
Onzichtbare opbergers

Ontworpen voor de installateur

De beperkte afmeting van het frame is ontworpen om de doorgang van bedrading en leidingen aan alle 4 zijden mogelijk te maken.

Geen scheurvorming

Robuust en eenvoudig te monteren, de frames voor technische compartimenten zijn ontworpen om volledig met de wand te worden geïntegreerd, hierdoor wordt scheurvorming langs de omtrek van de onzichtbare opberger voorkomen.

Technische compartimenten push pull
Kenmerken
ECLISSE Syntesis Tech frame

Waarom kiezen voor ECLISSE Syntesis® Tech?

Universeel

Het systeem is zowel geschikt voor gipskarton als voor pleisterwerk. De onzichtbare opbergers worden standaard geleverd met metalen steunen om het systeem aan de muur te bevestigen.

Complete kit

ECLISSE Syntesis® Tech omvat frame en deurpaneel. De deurpanelen hebben een dikte van 18 mm en zijn gemaakt van melamine spaanplaat klasse E1, gecoat met witte melamine en gegolfd in ABS, klaar om te worden geverfd.

Scharnieren standaard op 165°

Maximale toegankelijkheid dankzij de standaard scharnierende scharnieren van 165°. De scharnieren kunnen ook op 3 assen worden ingesteld om een meer precieze positionering van het deurpaneel mogelijk te maken.

Syntesis Tech

Deuren en accessoires
Icona_Torna_Su