Zoeken
Syntesis® Line Battente

Onzichtbare draaideuren

Presentatie

Onzichtbaar kozijn voor draaideuren

Deuren in één lijn met de wand

Syntesis Line Battente is de oplossing waarmee een scharnierende deur zonder stijlen en architraven gelijk met de wand kan worden gemaakt; met of zonder traverse. Het resultaat is een deur die een geheel vormt met de wand en het plafond.

Verdwijnen of verschijnen?

De deuren kunnen in dezelfde kleur geschilderd of behangen worden als de wand zodat ze perfect aan het zicht onttrokken worden. Als alternatief kunnen de deuren gelakt of gedecoreerd worden met een afwerking of drukwerk die de deuren omtoveren tot echte designobjecten.

Draaideursystemen met een consequent design

De esthetiek en structuur van de Syntesis Line Battente kan perfect gecombineerd worden met andere systemen uit de Syntesis Collectie. Zo kan het design uitgebreid worden met verdekte plinten (Syntesis Plint), onzichtbare opbergers (Syntesis Tech) en lijstloze schuifdeuren (Syntesis Line).

Kenmerken

Wat je moet weten

Syntesis Line Battente is ontworpen om het de installateur zo gemakkelijk mogelijk te maken, om zo het best mogelijke resultaat te krijgen. Ten eerste is het systeem zowel geschikt voor pleisterwerk als gipskarton. Het wordt geleverd met een plastic afdekking om vuiligheid en krassen van de bouw te voorkomen. Het is voorzien van afstandshouders om een perfecte plaatsing van het frame te verzekeren.

 

Syntesis Line Battente - Duw versie

Syntesis Line Battente

Duw

Syntesis Line Battente - Trek versie

Syntesis Line Battente

Trek

Deuren en accessoires
Icona_Torna_Su