Zoeken
             

Nieuws 2020

    

Met hars afgewerkte profielen

Perfect afwerken in minder tijd

De technische innovaties die zijn ontwikkeld door het R&D van ECLISSE zijn ook ontworpen om het werk van de aannemer makkelijker te maken. De profielen voor lijstloze schuifdeursystemen zijn ontworpen om te verzekeren dat het stucwerk perfect hecht en zodat het schilderwerk perfect uniform is zonder kans op scheurvorming.

En nu kunnen de installateurs uitkijken naar weer een grote innovatie. Dankzij de nieuwe, speciale harscoating is het slechts nodig om één laag fijne muur- of gipsplaatpleister aan te brengen op de volledige omtrek van de deuropening. Dit vermindert op zijn beurt de droogtijden en deuren kunnen nog sneller worden geplaatst, met dezelfde uitstekende resultaten als altijd.

The nieuwe profielen zijn beschikbaar voor de volgende modellen (pleisterwerk- en gipskartonversie):

Met hars afgewerkte profile

Versterkte en voorgeboorde horizontale steunen
 

Versterkte en voorgeboorde horizontale steunen
De voorgeboorde horizontale profielen

Snelle montage van gipsplaten

Met het constante doel om bouwwerkzaamheden en de taak van de installateur gemakkelijker te maken, heeft ECLISSE de horizontale steunen opnieuw ontworpen. De nieuwe microboorgaten in de profielen maken het gemakkelijker om schroeven in het gipsplaat te schroeven, waardoor het bevestigen van de gipsplaten wordt versneld.

De optimalisatie van het zwaluwstaartvormige profiel en de grotere breedte van de horizontale steunen verbeteren ook de prestaties in termen van algehele structurele sterkte.

De voorgeboorde horizontale profielen zijn beschikbaar voor de modellen (gipskartonversie):