Zoeken
Syntesis® Plint

Verdekte plinten

Presentatie

Verdekte plint

Het meubilair direct tegen de wand te plaatsen

De plint van Syntesis is ontworpen om de ruimtes van het huis op een elegante, moderne en minimalistische manier in te richten. In tegenstelling tot traditionele plinten, loopt Syntesis plint in lijn met de wand zonder uit te steken.

De ideale combinatie van elementen

Syntesis plint sluit perfect aan op de rest van de Syntesis Collectie. Zowel voor de schuifdeuren als onzichtbare deuren biedt Eclisse eindprofielen die zorgen voor een perfecte aansluiting van de plint naar het onzichtbare kozijn of schuifdeursysteem.

A.Lineair verbindingsstuk  B.Verbinding voor binnenoek  C.Verbinding voor buitenhoek  D.Trapverbinding

Verbindingen voor de verdekte plint

Het voordeel van Syntesis Plint is de perfecte lineariteit zonder onderbrekingen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door speciale componenten die lineaire profielen combineren met interne en externe hoeken, treden en eindprofielen bij de deuropeningen.
 

 

Kenmerken

Wat je moet weten

De profielen worden bevestigd aan de wanden in metselwerk met behulp van een structurele afdichtende lijm. Bij wanden in gipskarton worden de profielen vooraf voorzien van boorgaten en bevestigd via schroeven. Achter de plint kan een ledlint geplaatst worden. Maak hiervoor de plint 2mm korter in de hoogte en frees over een lengte van 25mm van bovenaf een diepte van 4mm.

Syntesis

Plint

Icona_Torna_Su