Zoeken
Ewoluto® Estensione

Ultrasterk schuifdeursysteem voor dubbele deuren

Presentatie

Schuifdeursysteem voor dubbele deuren waar materiaal aan bevestigd kan worden

Het schuifdeursysteem dat zich gedraagt als een muur.

Wanneer je weinig ruimte heb kan zélfs een schuifdeursysteem een beperking zijn als je geen materiaal aan de cassettezijde kan hangen. ECLISSE Ewoluto® Estensione voorkomt dit probleem. Het systeem voor dubbele deuren is extra sterk waardoor ook zwaarder materiaal aan beide zijdes bevestigt kunnen worden.

De wand gebruiken in combinatie met een schuifdeurkozijn? Nu kan het!

Geen concessies met Ewoluto

Dankzij een innovatief ontwerp kunt u met het Ewoluto Estensione schuifdeursysteem schuifdeuren in de wand plaatsen en dezelfde wand toch gebruiken als een volwaardige muur. Geen consessies.

Kenmerken

Gesteste veiligheid

Het EWOLUTO®-systeem is door ECLISSE getest in het CSI-testlaboratorium om de capaciteit van de verticale oppervlakken van het systeem te bepalen. De laadcapaciteit (tweepunts bevestiging) varieert afhankelijk van het type anker en de afstand tussen de muur en het zwaartepunt van het materiaal. Met traditionele mechanische muurankers is een capaciteit van 30 kg (600 mm van de muur) tot 180 kg (tegen de muur) gegarandeerd. Een chemische muurverankering heeft een betere capaciteit: 60 kg (600 mm van de muur).


 

Ewoluto Scorrevole Estensione - Pleisterwerk versie

Ewoluto Estensione

Pleisterwerk

Deuren en accessoires
Icona_Torna_Su