Testen en certificaten

Eclisse ontwerpt en produceert schuifdeursystemen voor deuren en ramen, met betrekking tot elektrische accesoires en automatiseringen voor dit soort systemen heeft Eclisse de goedkeuring op basis van de Europese norm UNI EN 9001:2008. Eclisse laat haar producten zoveel mogelijk extern testen in laboratoria als het C.S.I. in Milaan om zodoende de kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen tonen. Eclisse heeft vrijwillig voor een vorm van management gekozen die voldoet aan de normen van OHSAS 18001 met betrekking tot de veiligheid en gezondheid van het personeel. Deze norm is internationaal erkend en is er op gericht de veiligheid en de gezondheid van zowel het personeel alsmede van alle buitenstaanders met wie het bedrijf contacten heeft te kunnen waarborgen.

Kwaliteitsmaterialen ten behoeve van de tevredenheid van de klant:

Duurzaamheid: getest volgens de Europese norm UNI EN 1527. Na 100.000 maal openen en sluiten (vergelijkbaar met 30 jaar dagelijks gebruik) na de test vertoonden.

Schokbestendigheid: een Eclisse schuifdeursysteem was in het geheel onbeschadigd, na de Europees geaccepteerde schoktest te hebben ondergaan. (een 30 kg zware zak is op verschillende hoogten tegen het systeem gegooid, volgens UNI EN 1629)

Anti-corrosie test: een Eclisse schuifdeursysteem vertoonde geen sporen van roest, na 240 uur te zijn bloot gesteld aan een zout spray in een omgeving met een luchtvochtigheid van 95%. Getest door C.S.I.

De volledig uitneembare rail: is gemaakt van de kostbare aluminiumsoort legering 6600 (UNI 9006:1) en beschermd met een 10 μm dikke geanodiseerde toplaag en met een thermische T5 behandeling.