Eclisse patenten

In de afgelopen 20 jaar heeft Eclisse onderzoek gedaan, ontwikkeld en meer dan 20 specifieke patenten vastgelegd, wat het Eclisse systeem duidelijke en bruikbare voordelen geeft:

 

         
EWOLUTO® system - the pocket door that allows to hang furniture units and shelves directly onto the wall into which is placed   Model Luce, met kabelgoot aan de cassettezijde   Verwijderbare rail, de hele rail kan compleet worden verwijderd, zonder de wanden te hoeven slopen.
         
 
 
         
Verwijderbare onderprofiel, een uitkomst als blijkt dat er een foutje is geslopen in de hoogte van de zand-cementvloer of wijziging in keuze van de vloerbedekking.   Metalen afstandhouder, houdt de vrije doorgang in takt gedurende de opbouw en montage van het schuifdeursysteem   Zelf-centrerende sluitplaat, hierdoor richt het slot zich altijd optimaal uit ten opzichte van de sluitplaat.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de patenten die Eclisse in de afgelopen jaren heeft verkregen. Eclisse was ook degene die als eerste in de markt innovatieve ontwikkelingen introduceerde als: de motoriseringsunit, het zelf-sluit mechanisme etc.