Syntesis®Collection - NEW

Step into a new world: Syntesis® by Eclisse

Normale bouwstroom: Het deurblad hoeft pas na het gereedmaken van de gipsmuur of na het stuccen geïnstalleerd te worden.

Geëxtrudeerd aluminium profiel: Garanderen een effectieve kantbescherming.

Voordelig: Men heeft alleen een kozijn en een deur nodig. De monteur hoeft niet twee keer naar de bouwplaats.

Onderhoudsmogelijkheid: Dankzij de uitneembare rail, is onderhoud altijd probleemloos mogelijk.

Veelzijdigheid: Wanddikte 100/125/150mm droogbouw, evenals 108/125/ 150mm.

Metselwerk: Eclisse is de enige aanbieder op de Nederlandse markt, die een lijstloos systeem aanbiedt voor metselwerk.

Comfort: Men kan aan de achterzijde een deurstopper toepassen, zonder de deur uit te nemen.

Syntesis® Luce

   
  Het schuifdeurelement Syntesis® Luce combineert minimalisme met Hi-Tech en wordt zo een symbool van esthetiek en functionaliteit: Het systeem is uniek op de markt en u kunt lichtschakelaars en contactdozen installeren zonder daarbij de focus op het strakke ontwerp te verliezen.
     
Verborgen Technology
Het systeem combineert de constructieve details van het model Syntesis® voor een in één lijn lopende wandstructuur met het effect en de technologie van het model Luce waardoor het installeren van bedrading en stroomkabels mogelijk is.
Afhankelijk van de eisen tot 10 dozen in elk vak (5 per zijde) worden geïnstalleerd.
 

Syntesis® Line battente

   
  De nieuwe lijn van Syntesis® LINE omvat schuifdeurkozijnen en draaideuren zonder zichtbare kozijn en zonder lijstwerk. De deur is verborgen en sluit perfect aan met de muur. De totale integratie met de muur laat het toe om een zelf ontworpen afwerking te creeëren met een hoog esthetische impressie.
     
Indien u een Syntesis® LINE schuifdeursysteem wilt combineren met een traditionele deur zonder afwerking en architraven, dan heeft Eclisse ook de draaideur-versie. Syntesis®  LINE draaideuren zijn verkrijgbaar in onbewerkte versies met grondlaag of in onbewerkt polyester. De deuren zijn schilderbaar met dezelfde afwerking als de muur, waardoor de deur één geheel wordt met de muur.  

Syntesis® Line

   
  De collectie van lijstloze schuifdeursystemen bewijzen,eenmaal gesloten dat ze een esthetisch effect geven doordat zij perfect in de wand schuiven en verdwijnen. Innovatieve structurele eigenschappen zorgen voor een probleemloze uitvoering van het fijne werk en een nobel resultaat.
Beschikbaar voor enkele schuifdeur en dubbele schuifdeuren.
     

 

Geïntegreerd profielopbouw
De eigenschap van het Syntesis® Line Systeem is het verbergen van de deur. Dit wordt bereikt doordat de profielen onderdeel van het totale ontwerp zijn. De profielen aan de cassette, het bovenprofiel en het aanslagprofiel zijn bij de metselwerkversie voorbewerkt of bij de droogbouwversie geschikt om op te vullen met gipsplaten. Het is derhalve mogelijk de elementen en de rest van de muur zo strak aangericht voor het totale oppervlakte wordt bereikt. Bij het Syntesis ® Line Systeem is het mogelijk om hardglazen deuren te installeren met bijbehorende accessoire Vitro (bestaande uit roestvrijstalen afdekprofiel en een verjongingsset en aanslagprofiel). De eenvoudige manier om de elegantie van het ingebouwde element te behouden.